Shiba Inu Yeni Özelliğini Duyurdu! SHIB Fiyatında Son Durum

Kripto para dünyasında son günlerde meme coin SHIB gelişmeleri dikkat çekiyor. Son gelişmede önemli bir detay var. Buna göre Shiba Inu, Shibarium’da SHIB token sahipleri için Shib Name Service özelliğini açıkladı. Diğer taraftan bu yeni özellik, karmaşık adreslerin yerini alacak. Ayrıca kullanıcılara Shiba Inu kimliklerini kontrol etmelerine olanak tanıyan kullanıcı dostu isimler sağlayacak. Shiba Inu fiyatı gün içinde %4 düştü. Ancak token sahipleri yükseliş duyurusundan sonra varlıkta bir artış bekliyor.

SHIB için yeni özellik geldi

Shiba Inu, 28 Ekim’de Layer 2 ölçeklendirme çözümü Shibarium’da Shiba Inu sahipleri için önemli özelliği tanıttı. Meme coin projesi, kullanıcıların isimlerini kişiselleştirmelerine ve Shibarium’daki kimliklerini kontrol etmelerine olanak tanıyan bir Shib Name Service (SNS) özelliğinin lansmanını duyurdu.

SHIB fiyatı, günlük bazda %4 düşmüş durumda. Buna göre yeni özellik duyurusu meme coin Shiba Inu fiyatının toparlanmasını sağlayamadı.

Shib Name Service Shibarium’da yayına girdi

Shiba Inu temalı meme coin Shiba Inu, Shibarium‘da Shib Name Service’in (SNS) başlatıldığını duyurdu. Hizmet, 1 Kasım Çarşamba gününden itibaren Shibarium kullanıcıları için yayında. Bu, 0xCD4(…) gibi karmaşık adresler yerine güvenli isimlere izin verdiği için Shiba Inu topluluğu için önemli bir kilometre taşına işaret ediyor.

Kullanıcılar artık name.shib gibi adlar kullanarak kimliklerini kontorl edecekler. Ayrıca Layer 2 ölçeklendirme çözümüyle nasıl etkileşimde bulunduklarını kontrol edebiliyor. Buna göre proje, bir lansman kutlaması ve 5.000 dolarlık Shiba Inu hediyesi de duyurdu. Diğer taraftan Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, son tweet’inde SHIB sahipleri için takip edecek daha fazla gelişmeyle ilgili olarak bilgi verdi.

Shiba Inu fiyatı SNS lansmanına tepki vermedi

Shibarium kullanıcıları için SNS’nin piyasaya sürülmesi Shiba Inu fiyatı için bir katalizör görevi göremedi. SHIB fiyatı yaklaşık %4 düştü. Yukarıdaki fiyat tablosunda görüldüğü üzere, 0,00000770 dolar seviyesindeki 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Shiba Inu için destek görevi görüyor.

Shiba Inu fiyatı, 200 günlük EMA’da 0,00000833 dolar seviyesinde dirençle karşı karşıya. 50 günlük EMA’nın altında, SHIB fiyatı FVG’nin üst sınırı olan 0,00000746 dolardan destek bulabilir. Boşluk doldurulduktan sonra, Shiba Inu’nun yükseliş trendine devam etmesi muhtemel. Kriptokoin.com olarak baktığımızda Shiba Inu fiyatında 0,00000746 dolara doğru düzeltme beklentiler dahilinde. Sonrasında ise Shiba Inu’da trendin tersine dönmesi ve bir ralli yaşanması muhtemel. Bakalım bu yeni gelişme ilerleyen günlerde Shiba Inu tokene nasıl yansıyacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir